Om Oss

Välkommen till Sthlms Hud & Spasalong

Ni är varmt välkommen till Sthlms Hud & Spasalong, för avkoppling från din stressiga vardag. Salongen ligger centralt på Kungsholmen med bra kommunikationer. Här får du stort utbud av skönhetsbehandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Min ambition är att Ni ska få den bästa behandlingen och bästa handledning hur ni hittar balans och harmoni med hjälp av behandlingar, produkter och information.

Tillsammans lägger vi upp en personlig plan att nå dina mål. Jag är noga med att vidareutbilda mig kontinuerligt då det händer mycket inom vår bransch. Hos mig hittar Du ett urval av det senaste inom hud- och kroppsvård.

Välkomna till min salong!

 

→ Enterprise Magazine: Alla kan få en vacker och fin hud

 

Jennifer Koljonen

Photoshoot Jennifer Koljonen

SHR- ansluten, Auktoriserad Hud- och Spaterapeut, ITEC Diplomerad Hud- och Spaterapeut, Certifierad Massör, Leg. Arbetsterapeut

Jag har sammanlagt varit verksam ca 30 år inom offentliga sektorn som vårdbiträde, undersköterska och Leg. Arbetsterapeut, mestadels inom äldreomsorgen. Arbetade några år som Leg. Arbetsterapeut innan jag bestämde mig för att studera till Auktoriserad Hud- och Spaterapeut. Startade eget företag 2011 och efter tre givande år både i Alvik och på Kungsholmen valde jag att flytta min verksamhet till egen lokal på Pipersgatan 7. Pararellt med mitt företag har jag arbetat som Leg. Arbetsterapeut, där bland annat mina arbetsuppgifter har bestått av utprovning och anpassning av hjälpmedel, handleda och utbilda omvårdnadspersonal mm. Nu finns jag på heltid på salongen.

Här erbjuder jag behandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Jag är noga med att vidareutbilda mig kontinuerligt då det händer mycket inom skönhetsbranschen. Hos mig hittar du ett urval av det senaste inom hud- och kroppsvård.

Arbetar med Nimue Skin Technology och pHformula hudvårdsserier. Nimue Hudvårdsserie är generationens derma cosmeceutical serie med en unik avancerad antiage-teknologi. Det är en resultatinriktad hudvård som lär huden använda sina egna naturliga funktioner, för att återställa och bibehålla en hälsosam balans. Med Nimue uppnår du resultat som tidigare inte var möjligt inom hudvård. pHformula hudvårdsserie är den första pharma-cosmeceutical som är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten. Det senaste nyheten är Dermapen4 som är en avancerad behandlingsteknik och är det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen4 stimulerar till nyproduktion av naturligt kollagen och samtidigt ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Utför även andra behandlingar som t ex dermapen cryo, diatermi, alkaline wash, vaxning, frans- och brynfärgning, fransböjning, fotvård, klassisk massage mm. Det finns stort utbud av behandlingar att välja mellan. Varje månad har jag kampanjer på produkter och behandlingar.