NYHETER

11 januari, 2019

BIOEARTH
Bioearth är ett ekologisk märke från Italien, som är självklar komplement till din hudvård. Har tagit in 9 olika sheetmasks, vilka innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser. De ökar effektiviteten på dina hudvårdsprodukter och ger din hud vitalitet och energi. Sheetmasken är enkla och praktiska att använda. Vissa masker är tom veganska och har sin märkning.

Det finns sheetmask för:
* intensiv återfuktning
* antiage och antioxidanta egenskaper
* uppstramande med ”filler” effekt
* fläckar och pigmenteringar
* renande effekt

Egenskaper:
*
specifika behandlingar för alla hudtyper
* ekologiska och naturliga aktiva ingredienser
* veganska formulas
* certifierade ekologiska produkter
* inga parabener, silikoner, mineraloljor, syntetiska parfymer
* dermatologiskt testat
* nickeltestat

Bioearth grundades 1996 av Sabrina och Paolo. Deras strävan att förändra saker och få människor att må bättre fick dom att skapa Bioearth. Företaget är grundat på forskning och innovation med djup respekt för personlig hälsa och omtanke om naturen. De lägger förtroende i naturens händer, vilket innebär att de manipulerar produkterna så lite som möjligt. Genom deras forsknings och utvecklingsavdelning studerar dom kontinuerligt de mest innovativa råmaterial, så att de alltid kan vara först på marknaden att erbjuda produkter som gör skillnad. Genom hälsosamma vanor och medvetna val av produkter, förpackningar och företag påverkar vi vår värld varje dag. Bioearth tror att planetens och människornas välbefinnande är samma sak.

PHFORMULA
Äntligen är MELA concentrated corrective serumet här! Efter 2 års väntan så finns serumet på min hylla. Den består av en unik kombination av aktiva ingredienser och olika fuktbindande ingredienser, vilka ger lyster, en jämn hudton, reducerar pigmenteringar samt ökar hudens välbefinnande och fuktnivå. Fantastisk fin serum som absorberas fort in i huden. Ett måste i badrumsskåpet.

SOS repair cream är senaste tillskottet till SOS-serien. Den skyddar huden mot fukt och fettförlust samt tillför huden med fukt och ökad komfort då huden är mycket torr och känslig.

FOAM cleanse är uppdaterad med nya ingredienser. Den rengör huden effektivt från makeup och orenheter samt skyddar huden från miljörelaterade föroreningar. FOAM cleanse tillför även fukt, har lugnande effekt på inflammationer samt stimulerar till nybildning av nya hudceller och vitalitet i huden.

G.E.L. cleanse är en mild tvålfri rengöringsgel som rekommenderas till alla hudtyper. Rengör noga huden utan att påverka negativt på naturliga fuktbalansen. Huden upplevs fräsch och ren.

Compact foundation SPF 50+ Lagom till sommaren lanserade pHformula sin efterlängtade nyhet. Compact foundation SPF 50+ ger ett kraftfullt skydd och en naturlig finish. Innehar anti-inflammatoriska och antioxidanta egenskaper samt ger ett brett spektrum UVA– och UVB-skydd. Produkten är lätt att applicera, ger en fräsch lyster och sammanstrålar med din naturliga hudfärg för att att ge full täckning. Den här foundation har blivit en stor favorit!

NIMUE TECHNOLOGY
Nya NADplus+ är en uppdaterad version av föregående upplaga, men ännu mer effektiv. NADplus+ är kosttillskott med massor av antioxidanter och detox, vilket är absolut ett bra komplement till din hudvård. Att huden ska vara sitt bästa jag, då ligger vikten i att ha bra hudvårdsprodukter, bra kost samt balans mellan vila och aktivitet.

När du använder NADplus+ så:
* förlänger du cellerna livslängd
* förstärker immunförsvaret
* ökar hudens fuktighetsnivå
* får en unik collagen booster
* får effektiva antioxidanter
* unik hälsosam åldrande egenskaper

Environmental Shield SPF 50 är senaste nyhet från Nimue. Den ger ett fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar. Det skyddar mot miljöfaktorer som t ex vind, smuts, luft, fuktighet, pollen, smog, rökning och årstidsförändringar. Environmental Shield SPF 50 är lättviktig, inte oljig samt ger en matt effekt på huden. Det är absolut den ultimata solskyddet!!!

Användning
* Upprepa applicering var 2-3 timme
* Applicera åter efter träning, svettning eller vattenaktiviteter
* Undvik området runt ögonen
* Används ovanpå nimues dagcrème
* Kan användas från 2 års ålder

NYA KABINPRODUKTER (anv. endast i behandling)
I behandling har det kommer in stor nyhet och det är 5 olika Nimue Super Fluids, vilket ger mig möjlighet att skräddarsy professionella behandlingar efter vad din hud behöver. Det finns en super fluid för alla hudtyper

1) Retinol super fluid – hud med fina linjer, rynkor och åldersfläckar
2) Vitamin C super fluid – hyperpigmenterad hud och energifattig hud
3) Prebiotic super fluid – Problemhud och aknebenägen hud
4) Transdermal NAD super fluid – livlös hud med fina linjer, rynkor samt förlorad spänst
5) Cyanoacrylate super fluid – sensibiliserad och inflammerad hud

NY BEHANDLING
Senaste nyhet från Nimue är en 30 minuters ansiktsbehandling THERMAL DETOX PEEL som ger omedelbart resultat. Äntligen en hudvård som är snabb att utföra och samtidigt ger resultat!
Behandlingen passar alla hudtyper, både nya och invanda nimuekunder. Har du ojämn hudstruktur,
orenheter, matt och livlös hud, förstorade porer samt fina linjer och rynkor, så är denna
behandling lämpad för dig. Peelingen har en löddrande effekt med en värmande känsla på huden, vilket Nimue är första att lansera ut i marknaden.

Resultat som du kan förvänta dig är:
* Syresätter huden
* Ökar fuktnivå
* Ökar hudens lyster
* Ger en jämn hudton
* Minskar fina linjer och rynkor
* Astringerande/porsammandragande effekt
*avlägsnar orenheter och överkott av talg

Du ska undvika göra denna behandling då:
* Du har mycket känslig hud och synliga kapillärer
* Dermatit/Eksem
* Använder kortison, isotretinoin, accutanes, skin resurfacing-lasrar eller utsatt
för djup peeling de senaste 8 veckorna
* Botox/Fillers de senaste 4 veckorna
* Skador eller infektioner i huden
* Vaxning, elektrolys/diatermi, rakning eller använt hårborttagningskrämer de
senaste 3 dagarna
* Svårartad diabetes – kan göra pricktest för att se hur känslig din hud är

MII COSMETICS
En nyhet från Mii är Lucious Lips, som är läppglans med bra pigment och oemotståndlig glans. Serien består av 4 smickrande och trendiga nyanser; pamper, indulge, relish och delectable. Läppglansen är berikade med avodado olja och sheasmör, som ger en silkeslen känsla på läpparna. Vårdar och återfuktar, utan att det känns klibbigt på läpparna!

Pure Decadence är ytterligare nyhet från Mii. Den består av skuggpalett med 4 st högpigmenterade ögonskuggor, vilka är lyxiga och sofistikerande. Färgnyanserna är cognac, tryffel, champagne och caviar. Ögonskuggorna sitter på hela dagen, vilket är fantastisk bra. I den här lyxiga kollektion består även av 2 st högpigmenterade läppstift ”click & color” i färgnyans rose och merlot. Ger en fjäderlätt finish och är så snygga till ögonskuggorna. Du kommer absolut få det snyggaste festlooken!

NI ÄR VARMT VÄLKOMNA!

 

 passion_matte_model_bare_w1000_v2