NYHETER

25 maj, 2020

PRODUKTER

Dr K
Dr K Dermal Health Care är ett företag som tillverkar medi-cosmeceuticals som ligger i framkamt när det gäller optimal hudhälsa. Under senare år så har inflammatorisk tillstånd som allergier och eksem ökat kraftigt, vilket beror på vår moderna livsstil. År 2020 kommer 3/4 kunder ha en känslig hud.
Alla produkter i Dr K sortiment är framtagna för att stärka hudens mikrobiella och fysiska barriärfunktion, vilket ger en bättre försvar mot yttre påverkan. För att uppnå denna effekt används en peptidteknologi.
Den här serien består av 1 rengöring med peeling effekt, 5 st serum samt 1 återfuktande emulsion/kräm. Fler nyheter är på ingång men målet är att hålla denna serien liten och kunna kombinera med andra hudvårdsserier.
Dr K kommer snart finnas hos mig!

PHFORMULA
Compact foundation SPF 50+
Den perfekta kombinationen med foundation och solskydd i den vardagliga hudvårdsrutinen!
pHformulas omtyckta Compact foundation SPF 50+ lanseras nu i två nya färger och i en ny snyggare förpackning.
Compact foundation SPF 50+ ger ett kraftfullt skydd och en naturlig finish. Den fina finishen sitter kvar hela dagen och erbjuder ett brett spektrum UVA– och UVB-skydd, om behovet finns är den lätt att återapplicera för en ny fräsch lyster.
Användning: Appliceras med en makeupsvamp (medföljer i förpackningen) ovanpå dagkrämen, börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Texturen ger full täckning och är lätt att bättra på under dagen.
Finns i två färgnyanser:
Light och Medium
Pris: 698 kr

MII COSMETIC
Bästsäljaren och prisvinnare LIGHT LOVING ILLUMINATOR är en highlighter som finns i tre olika färgnyanser: soft pearl, leading lady och champagne gold. Den ger din hud en återfuktad, fräsch och frisk look. Den lätta formulan smälter till en kräm på huden som ger dig en fin glow. Ett tips är att applicera highligter på kindben, längst näsryggen och på amorbågen. Är även supersnygg som ögonskugga. Pris: 298 kr

Light Living Intensity är en flytande highlighter på helt ny nivå. Den ökar utstrålningen och förbättrar din naturliga hudfärg tack vare metalliska pearlescent. Finns i färgnyans: femme fatal och hypnotic heroin.
Pris: 298 kr

Click & Colour Lip Crayon är hög-pigmenterade läppstift, vilka är berikade med avokado- och mangoolja, som ger silkeslena läppar samt long-lasting och fjäderlätt finish. Finns nu i 3 nya färgnyanser: Pinot blush, Cognac och Cassis.
Pris: 288 kr

Eye color crayon är long-lasting vattenfasta ögonskuggspennor som finns nu hos mig i 4 olika matta färgnyanser: sandstone, dusty rose, burnt copper och mocha. Otroligt lätta att applicera tack vare krämiga konsistensen och sitter på hela dagen. Kan kombineras med andra ögonskuggor från Palina makeup.
Pris: 278 kr

mii-cosmetics-light-loving-illuminator-groups-image-1000x1000

PALINA
DRAMA QUEEN EYELINER
Drama Queen Eyeliner är snabbtorkande och har en långvarig effekt i djupaste svart. Perfekt eyeliner för att skapa en snygg eller djärv linje med precision. Den glider smidigt och stannar exakt var du lägger den. Lämplig även för känsliga ögon. Pris: 199 kr

ÖGONPENNA (kajal)
Ögonpennorna finns i färgnyans all black (svart) och espresso (brunt) vilka är lätta att applicera längst med fransraden och samtidigt får det snyggt. Pris: 129 kr

PROWDER
Prowder är det senaste nyhet som lanserades i samband med Hud & Kosmetiksmässan i början av september i år. Den är verkligen unik tack vare ingrediensen Upsalite som är en patenterad svensk och högteknologisk ingrediens som är oerhört porös. Utöver det innehåller Prowder Squalane som håller huden återfuktad. Prowder är en transparent puder som ser till att sminket sitter samt håller hela dagen och därutöver låter din naturliga lyster lysa igenom. Pris: 449 kr

BEHANDLINGAR

pHformula har kommit med några förändringar gällande ansiktsbehandlingarnas upplägg och så har dom tagit fram 5 st nya massagetekniker hämtade från Asien. pHformula tillsammans med Lone Sorensen har tagit fram dessa effektiva massagetekniker, vilka är anpassade utifrån de fyra olika hudtillstånden och syftet är att förstärka behandlingsresultaten med hjälp av Touch Therapy. pHformula har även tagit fram en ansiktsolja P.U.R.E. roseship oil, vilket ska användas i samband med massagen. Den innehåller bla nyponolja vilket ökar på fuktnivån i huden, vitamin E som också ökar på fuktigheten i huden och är antiinflammatorisk + sårläkande.

Jag har lagt till några nya behandlingar med Dermapen i behandlingsmenyn. Senaste är Dermapen4-LA facelift, vilket är utvecklad av VIP-läkaren Freddy Felix i Los Angeles. Jag behandlar hela ansikte, runt ögonen, hals, dekolletage, bakom öronen och avslutar med att behandla på skalpen. Detta resulterar till att man stimulerar kollagen och elastin för ett naturligt ansiktslyft.

 

dermapen4 bild 2