NYHETER

1 augusti, 2019

NIMUE
Nu äntligen finns senaste behandling ”Smart resurfacing” från Nimue hos mig!
Det är Nimues kraftfullaste peeling som inte påverkar din vardag utan bara ger ett fantastisk resultat.

SMART RESURFACING BEHANDLING:
Fördelar som en medium-stark peeling
Ger inga sidoeffekter
Ingen återhämtningsprocess – bara ett fräscht behandlingsresultat

FÖRDELAR:
Ger jämnare hudtstruktur
Ger en jämnare hudton
Minskad porstorlek
Förbättrar utstrålning
Ökad cellförnyelse
Minskar akneutbrott och tilltäppta porer
Minskar hyperpigmenteringar
Minskar fina linjer och rynkor
Rekommenderas till alla fototyper

PHFORMULA
INSIDE OUT Liquid Life boost
Liquid Life skapades för att förändra huden från insidan. Den hud-boostande formulan innehåller essentiella mikro näringsämnen som bidrar till en välmående hud från insidan.

En unik kombination av peptider, vitaminer, mineraler och hyaluronsyra verkar synergistiskt för att främja en fylligare och fastare hud, boosta immunförsvaret, återfukta huden, skydda mot oxidativ stress samt öka hudens utstrålning.

Då produkten är i en flytande form har Liquid Life möjligheten att tillföra högre koncentrationer av collagen-peptider samt andra näringsämnen snabbare och mer effektivt in i blodcirkulationen. Liquid Life ökar kroppens naturliga collagenproduktion och återuppbygger collagenet du förlorar med åldern.

EGENSKAPER
Minskning av fina linjer och rynkor
Förbättrad kvalitet hos naglar och hår
Ökad fasthet och spänst i huden
Stärker bindväven och ledfästen
Minskar ledvärk och stelhet
Rekommenderas till alla kunder och hudtillstånd

ANVÄNDNING
Skaka förpackningen före användning
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen
En flaska dagligen (intas kall), outspädd eller mixad med juice, före eller efter frukost
Pris: 498:- / 25 ml x 10 flaskor

Compact foundation SPF 50+
Den perfekta kombinationen med foundation och solskydd i den vardagliga hudvårdsrutinen!
pHformulas omtyckta Compact foundation SPF 50+ lanseras nu i två nya färger och i en ny snyggare förpackning.
Compact foundation SPF 50+ ger ett kraftfullt skydd och en naturlig finish. Den fina finishen sitter kvar hela dagen och erbjuder ett brett spektrum UVA– och UVB-skydd, om behovet finns är den lätt att återapplicera för en ny fräsch lyster.
Användning: Appliceras med en makeupsvamp (medföljer i förpackningen) ovanpå dagkrämen, börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Texturen ger full täckning och är lätt att bättra på under dagen.
Finns i två färgnyanser:
Light och Medium
Pris: 698 kr

MII COSMETIC
Bästsäljaren och prisvinnare LIGHT LOVING ILLUMINATOR är en highlighter som finns i tre olika färgnyanser: soft pearl, leading lady och champagne gold. Den ger din hud en återfuktad, fräsch och frisk look. Den lätta formulan smälter till en kräm på huden som ger dig en fin glow. Ett tips är att applicera highligter på kindben, längst näsryggen och på amorbågen. Är även supersnygg som ögonskugga. Pris: 298 kr

Eye color crayon är long-lasting vattenfasta ögonskuggspennor som finns nu hos mig i 4 olika matta färgnyanser: sandstone, dusty rose, burnt copper och mocha. Oreoligt lätta att applicera tack vare krämiga konsistensen och sitter på hela dagen. Kan kombineras med andra ögonskuggor från Palina makeup.
Pris: 278 kr

IMAGE SKINCARE
TOTAL FACIAL CLEANSER (AGLESS): Universell 3 i 1-rengöring för kropp och ansikte som avlägsnar makeup, fett och balanserar pH-värdet i huden, vilket eliminerar behovet av en toner. En mild glykolsyrablandning sätter igång den exfolieringsprocess som bidrar till en slät och len hud.
TOTAL ANTI-AGING SERUM (AGLESS): Med sin unika kosmetiska blandning av AHA-syror, stamceller av botaniskt ursprung och antioxidanter motverkar detta serum åldrandets effekter på huden.
TOTAL EYE LIFT CREME (AGLESS): Denna lyxiga och ”lyftande” ögonkräm återuppbygger och minskar påtagligt uppkomsten av fina linjer. Med sin blandning av retinyl (ett derivat från retinol) och glykol, stramar den upp huden samtidigt som kamomill, grönt te och solhatt lugnar trött och torr hud kring ögonen. Redan efter några få användningstillfällen ser du resultat.
TOTAL PURE HYALURONIC FILLER (AGLESS): Serumet består av 6 olika varianter av hyaluron syror, som direkt verkar på rynkorna efter applicering. Ger total boost av återfuktning.
TOTAL RESURFACING MASQUE (AGLESS): Mikroexfolierande mask med alfahydroxisyror som återuppbygger och föryngrar din hy. Bidrar till en ljusare och jämnare hudton. Kan med fördel blandas med valfri rengöringsprodukt från IMAGE för extra exfoliering.
TOTAL OVERNIGHT RETINOL MASQUE (AGLESS): Få en ny strålglans med den här koncentrerade retinolmasken för helnattsapplicering. Den bygger på vattenåterhållande teknologi och avger fukten och näringsämnena kontinuerligt, för den ultimata skönhetssömnen. Den avancerade infunderingen av retinol med trippeleffekt under lång tid ger huden ökad spänst, minskar förekomsten av fina linjer och rynkor och avhjälper imperfektioner i huden.
TOTAL RETINOL-A CREME (AGLESS): En hög koncentration med blandning av retinol och polypeptider, som föryngrar och reparerar åldrad och akne hud.
TOTAL REPAIR CREME (AGLESS): En aktiv nattkräm som består av retinol och glykolsyra som reparerar och återuppbygger huden.

STEM CELL FACIAL CLEANSE (THE MAX): En mild och närande rengöring som balanserar upp ph-värdet i huden. Skyddar mot föroreningar.
STEM CELL SERUM (THE MAX): Dag och nattserum som består av Vectorize Technology en unik complex med aktiva peptider som jobbar upp mot 48 timmar efter senaste applicering. Du minimerar på linjer och rynkor och andra synliga tecken på åldrande. Serumet är min personliga storfavorit!
STEM CELL EYE CREME (THE MAX): Det här är nästa generations dag och natt ögonkräm vilket innehåller plant-derivat stem cell extrakt och en korrekt blandning av peptider för att justera linjer och rynkor, reducera påsar och mörka ringar under ögonen.
STEM CELL MASQUE (THE MAX): Den ultimata lyxiga masken som föryngrar och revitaliserar en tråkig åldrad hud. Innehåller bl a massor av kraftfulla peptider som bibehåller en ungdomlig utseende och lyster.
STEM CELL NECK LIFT (THE MAX): En extremt uppstramande kräm för slapp hud, djupa veck och linjer och rynkor på hals och dekolletage.
STEM CELL CREME (THE MAX): En nattkräm som innehåller maximalt av aktiva ingredienser vilka reparerar cellskador och återställer huden.

HYDRATING FACIAL CLEANSER (VITAL C): Behandlar miljöskadad och irriterad hud med sin krämiga, återfuktande rengöring som tar bort all makeup och föroreningar.
HYDRATING ANTI_AGING SERUM (VITAL C): En lätt serum som innehåller en blandning av stabila former av vitamin C och antiage peptider. Du får hälsosam ungdomlig hud med lyster.
HYDRATING ANTIOXIDANT ACE SERUM (VITAL C): En kraftfull cocktail av 3 former av vitamin C, A-vitamin och E-vitamin inkl. andra aktiva ingredienser vilka tillsammans minskar på rodnad, lugnar, är kärlstärkande. Därutöver även skyddar collagenproduktionen, minimerar på linjer och boostar huden med fukt. Serumet är min personliga favorit!
HYDRATING EYE RECOVERY GEL (VITAL C): En super återfuktande antiage ögon gel med en blandning av närande antioxidanter och peptider som reducerar fina linjer och mörka ringar.
HYDRATING ENZYME MASQUE (VITAL C): En återfuktande enzymmask som försiktigt exfolierar matt och torr hud. Berikad med vitamin A, C och E som främjar en välmående och ungdomlig hud med mer lyster.
HYDRATING OVERNIGHT MASQUE (VITAL C): Nattmasken tillför intensiv återfuktning som innehåller 4 olika former av vitamin C. Din hud får lyster, förbättrad elasticitet och mindre synliga tecken på åldrandet.
HYDRATING REPAIR CREME (VITAL C): En extremt effektiv fuktberikad nattkräm med antioxidanter. Innehåller vitamin A,C och E som berikar och skyddar huden mot ålderstecken.
HYDRATING INTENSE MOISTURISER (VITAL C): Denna fuktkräm tillför djup och intensiv fukt med en teknik som frisätter den under hela dagen.

 

image