NYHETER

28 september, 2018

BIOEARTH
PREMIÄR!!! Bioearth är ett ekologisk märke från Italien, som är självklar komplement till din hudvård. Har tagit in 9 olika sheetmasks, vilka innehåller höga koncentrationer av aktiva ingredienser. De ökar effektiviteten på dina hudvårdsprodukter och ger din hud vitalitet och energi. Sheetmasken är enkla och praktiska att använda. Vissa masker är tom veganska och har sin märkning.

Det finns sheetmask för:
* intensiv återfuktning
* antiage och antioxidanta egenskaper
* uppstramande med ”filler” effekt
* fläckar och pigmenteringar
* renande effekt

Egenskaper:
*
specifika behandlingar för alla hudtyper
* ekologiska och naturliga aktiva ingredienser
* veganska formulas
* certifierade ekologiska produkter
* inga parabener, silikoner, mineraloljor, syntetiska parfymer
* dermatologiskt testat
* nickeltestat

Bioearth grundades 1996 av Sabrina och Paolo. Deras strävan att förändra saker och få människor att må bättre fick dom att skapa Bioearth. Företaget är grundat på forskning och innovation med djup respekt för personlig hälsa och omtanke om naturen. De lägger förtroende i naturens händer, vilket innebär att de manipulerar produkterna så lite som möjligt. Genom deras forsknings och utvecklingsavdelning studerar dom kontinuerligt de mest innovativa råmaterial, så att de alltid kan vara först på marknaden att erbjuda produkter som gör skillnad. Genom hälsosamma vanor och medvetna val av produkter, förpackningar och företag påverkar vi vår värld varje dag. Bioearth tror att planetens och människornas välbefinnande är samma sak.

PHFORMULA
Compact foundation SPF 50+ Lagom till sommaren lanserade pHformula sin efterlängtade nyhet. Compact foundation SPF 50+ ger ett kraftfullt skydd och en naturlig finish. Innehar anti-inflammatoriska och antioxidanta egenskaper samt ger ett brett spektrum UVA– och UVB-skydd.

Produkten är lätt att applicera, ger en fräsch lyster och sammanstrålar med din naturliga hudfärg för att att ge full täckning. Den här foundation har blivit en stor favorit!

NIMUE TECHNOLOGY
Nya NADplus+ är en uppdaterad version av föregående upplaga, men ännu mer effektiv. NADplus+ är kosttillskott med massor av antioxidanter och detox, vilket är absolut ett bra komplement till din hudvård. Att huden ska vara sitt bästa jag, då ligger vikten i att ha bra hudvårdsprodukter, bra kost samt balans mellan vila och aktivitet.

När du använder NADplus+ så:
* förlänger du cellerna livslängd
* förstärker immunförsvaret
* ökar hudens fuktighetsnivå
* får en unik collagen booster
* får effektiva antioxidanter
* unik hälsosam åldrande egenskaper

Environmental Shield SPF 50 är senaste nyhet från Nimue. Den ger ett fullständigt elektromagnetiskt ljusspektrum (UVA, UVB, IR och HEV) skydd i kombination med ett skydd mot föroreningar. Det skyddar mot miljöfaktorer som t ex vind, smuts, luft, fuktighet, pollen, smog, rökning och årstidsförändringar. Environmental Shield SPF 50 är lättviktig, inte oljig samt ger en matt effekt på huden. Det är absolut den ultimata solskyddet!!!

Användning
* Upprepa applicering var 2-3 timme
* Applicera åter efter träning, svettning eller vattenaktiviteter
* Undvik området runt ögonen
* Används ovanpå nimues dagcrème
* Kan användas från 2 års ålder

NYA KABINPRODUKTER (anv. endast i behandling)
I behandling har det kommer in stor nyhet och det är 5 olika Nimue Super Fluids, vilket ger mig möjlighet att skräddarsy professionella behandlingar efter vad din hud behöver. Det finns en super fluid för alla hudtyper

1) Retinol super fluid – hud med fina linjer, rynkor och åldersfläckar
2) Vitamin C super fluid – hyperpigmenterad hud och energifattig hud
3) Prebiotic super fluid – Problemhud och aknebenägen hud
4) Transdermal NAD super fluid – livlös hud med fina linjer, rynkor samt förlorad spänst
5) Cyanoacrylate super fluid – sensibiliserad och inflammerad hud

EVY TECHNOLOGY 
Daily skin activator är senaste nyhet hos Evy, som är en intensiv vårdande mousse som stimulerar hudens melaninproduktion, fördjupar och förlänger solbrännan. Den passar alla hudtyper, även eksem- eller aknehud och bra för dom som drabbas av soleksem eller solallergi. Det bästa är om man använder produkten inför solsemester för att stärka upp hudbarriären, men därefter kan man också fortsätta använda den under sin solsemester och efter det. Den återfuktar, skyddar mot irriterande och uttorkande substanser som sol, salt och klorvatten. Produkten kan man använda året om och har hållbarhet i 2 år.

MII COSMETICS
En nyhet från Mii är Lucious Lips, som är läppglans med bra pigment och oemotståndlig glans. Serien består av 4 smickrande och trendiga nyanser; pamper, indulge, relish och delectable. Läppglansen är berikade med avodado olja och sheasmör, som ger en silkeslen känsla på läpparna. Vårdar och återfuktar, utan att det känns klibbigt på läpparna!

NI ÄR VARMT VÄLKOMNA!

 

 passion_matte_model_bare_w1000_v2